Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Generate Lorem Ipsum placeholder text. Select the number of characters, words, sentences or paragraphs, and hit generate!
Nam aliquam sem et tortor. Purus sit amet volutpat consequat mauris. Sed elementum tempus egestas sed sed risus. Platea dictumst vestibulum rhoncus est pellentesque. Urna condimentum mattis pellentesque id nibh tortor id. Tincidunt tortor aliquam nulla facilisi cras fermentum. Erat nam at lectus urna duis. Magna sit amet purus gravida quis blandit turpis cursus in. Aliquam malesuada bibendum arcu vitae elementum curabitur vitae nunc sed. Blandit aliquam etiam erat velit scelerisque. Sem et tortor consequat id. Et malesuada fames ac turpis egestas sed tempus. Mi tempus imperdiet nulla malesuada. Vel fringilla est ullamcorper eget nulla facilisi etiam dignissim diam. A pellentesque sit amet porttitor eget.
Miguel Nieto Sandoval رایزن گردشگری سفارت اسپانیا در ایران مبنی براینکه گردشگران ایرانی برای ورود به اسپانیا مشکلاتی از جمله ترجمه مدارک به زبان اسپانیولی دارند گفت:
این مشکل ناشی از کمبود مترجم اسپانیایی است. باید مذاکرهای شود که مترجم زیاد شود. اینکه سفارت مدارک را به زبان کشورش میخواهد قانون است اما اینکه چرا زمان صدور ویزا طول میکشد به خاطر همان نبود مترجم است.
وی ادامه داد:
این مشکل فقط برای سفارت اسپانیا نیست بلکه پروسه صدور ویزا و سخت گیریهای آن در همه سفارتخانهها به ویژه سفارت خانههایی که در محدوده شینگن هستند، وجود دارد. اما سفارت اسپانیا در صدد این است که ظرفیت خود را در این رابطه بالا ببرد و این مشکل را برطرف کند و یا زمانش را به حداقل برساند.
رایزن گردشگری سفارت اسپانیا در ایران درباره آمار گردشگران ایرانی و اسپانیایی نیز گفت:
آماری ندارم که چقدر گردشگر اسپانیایی به ایران میآید چون در اسپانیا این آمار ثبت نمیشود. اما چیزی حدود ۲۰ هزار نفر ایرانی طبق آماری که ما داریم هر سال به اسپانیا میآیند. ممکن هست که بیشتر از این هم باشد چون افرادی هم در ایران هستند که پاسپورت اسپانیایی دارند و به عنوان گردشگر ایرانی در اسپانیا ثبت نمیشوند.
به گزارش ایسنا، مرتضی آبدار در آیین افتتاح ماه فرهنگی ژاپن، اظهار کرد: با توجه به انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 با همکاری مجموعه مدیریت کلان استان در تلاشیم تا گامهای موثر در راستای توسعه گردشگری با استفاده از پتانسیل های بیشمار موجود و نیز برقراری تعاملات بینالمللی با کشور های پیشرفته و صاحب تمدن برداشته شود.
وی با تاکید بر اینکه، میزبانی تبریز در افتتاح ماه فرهنگی کشور ژاپن نخستین گام در راستای تحقق اهداف تصور شده است، یاداور شد: این رویداد که نه تنها بر تعمیق پیوندهای فرهنگی با کشور دوست ژاپن تاکید دارد بلکه با نگاهی بلندمدت میتواند ثمراتی ارزشمند با استفاده از تجارب مشترک در حوزههای فرهنگی، اجتماعی و گردشگری به همراه داشته باشد.
وی بیان کرد: برقراری این رویداد بیهیچ تردیدی برای دو سرزمین با پیشینه طولانی و قدرتمند در تمدن، تاریخ و فرهنگ موجبات تحقق اهداف فاخر و تاثیر گذار را شکل خواهند داد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان به عنوان دبیر تبریز 2018 از عزم جدی این اداره کل در تعامل با مدیریت عالی استان و شهرداری کلانشهر تبریز برای معرفی تبریز به عنوان شهر فستیوالها جشنواره ها و رویداد های بین المللی، ارتقا کمی و کیفی زیر ساخت های موجود و تبلیغات و بازاریابی و برندینگ خبر داد.
وی خاطر نشان کرد: به منظور تحقق اهداف تصویر شده شورای سیاستگذاری تبریز 2018 برگزاری رویداد حاضر، نشست بین المللی سرمایه گذاران حوزه گردشگری و توسعه شهری و نیز برگزاری هفته های فرهنگی تبریز در کشور های مختلف در دستور کار قرار داده است که تحقق این امر بدون حضور صاحب نظران، سرمایه گذاران و متخصصان بین المللی امکان پذیر نخواهد بود.
گفتنی است؛ آیین افتتاحیه ماه فرهنگی ژاپن، در تبریز که با حضور سفیر ژاپن و جمعی از مسئولان ارشد استانی در محل سالن همایشهای هتل بین المللی شهریار تبریز برگزار شد.
منبع :خبرگزاری ایسنا
«امیمه الحسین»، سخنگوی وزارت گردشگری مصر اعلام کرد شمار گردشگران در مصر افزایش یافته و شرایط ژانویه امسال در مقایسه با آمار سال گذشته خیلی بهتر است. ورود گردشگرانی از کشورهای چین، ژاپن و اوکراین از دلایل اصلی بهبود گردشگری در کشور تاریخی مصر عنوان شده است.
کمپانی بینالمللی خدمات سفر چین که اصلیترین آژانس سفری عمومی در این کشور محسوب میشود، از افزایش ۵۸ درصدی گردشگران چینی در مصر در مقایسه با آمار و ارقام سال ۲۰۱۵ خبر داده است.
«کریم محسن»، رئیس فدراسیون گردشگری مصر نیز اعلام کرد رزروهای بیشتری در حد فاصل اکتبر ۲۰۱۶ و ژانویه ۲۰۱۷ در مقایسه با سال گذشته انجام شده است و این بهبود بیشتر در عرصه گردشگری فرهنگی شهرهای قاهره، اقصر و اسوان مشهود بوده است.
بهبود اوضاع گردشگری مصر نشانهای از امید برای مردم این کشور است که به سبب برنامه اصلاح اقتصادی با تورم بسیار بالایی نیز دست و پنجه نرم میکنند.
صنعت گردشگری مصر که زمانی یکی از اصلیترین منابع درآمد ارزی این کشور بود، از سال ۲۰۱۱ و بروز ناآرامیهایی که به خلع قدرت از حُسنی مبارک انجامید، وارد بحران شد و بهبود این صنعت حیاتی در مصر هر بار با برور بحرانی جدید به تعویق میافتاد.
در ژوئن یک حمله تروریستی در معبدی در شهر اقصر مصر که میتوانست به قتل عام توریستها منجر شود توسط نیروهای پلیس دفع شد، اما سال گذشته تروریستهای داعش که در آن زمان شرق صحرای سینا را در دست داشتند، با بمبگذاری در یک هواپیمای روسی به مقصد مصر و کشتن ۲۲۴ نفر، گردشگری مصر را بیش از پیش با بحرانی عمیق رو به رو کردند.
پس از این بمبگذاری تروریستی، روسیه تمامی پروازهای خود را به مقصد مصر به حالت تعلیق درآورد و بریتانیا نیز پرواز خطوط هواییاش را به مقصد شرمالشیخ متوقف کرد. در نتیجه این اتفاقات شمار گردشگران خارجی در مصر از رقم ۹/۳ میلیون در سال ۲۰۱۶ به ۵/۳ میلیون در سال بعد از آن تنزل پیدا کرد.
با گذر از این دوران بحرانی، مقامات گردشگری مصر حالا از بهبود قابل توجه گردشگری در این کشور از ماه اکتبر ۲۰۱۶ تاکنون خبر دادهاند.
بر اساس اداره آمار دولتی مصر در دسامبر ۲۰۱۶ در مجموع ۵۵۱ هزار نفر از این کشور دیدن کردند، در حالی که این رقم در ماه مشابه سال ۲۰۱۵ به ۴۴۰ هزار نفر میرسید.
شمار گردشگران اوکراینی در مصر نیز از سال گذشته تا کنون ۳۰ درصد و تعداد گردشگران چینی نیز ۶۰ درصد رشد داشته است.
آژانس مسافرتی «HIS» ژاپن نیز از اعلام کرده شمار گردشگران ژاپنی که مصر را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب میکنند نیز تقریبا چهار تا پنج برابر بیشتر شده است.
سخنگوی وزارت گردشگری مصر همچنین عنوان کرد:
در سال ۲۰۱۰ درست یک سال پس از شروع ناآرامیهای سیاسی، مصر از رکورد ۱۴/۷ میلیون توریست میزبانی کرد و در حال حاضر رسیدن به دو سوم این مقدار از اهداف اصلی است که البته به از سرگیری پروازها از روسیه و انگلیس به مقصد مصر نیز بستگی دارد.
باغ وحش مسکو با مساحت ۲۱٫۵ هکتار در سال ۱۸۶۴ میلادی توسط پروفسورهای زیستشناس دانشگاه دولتی مسکو اس.ای. اسوو، کی.اف. رولژ و ای.پی. بوگدانف تأسیس شد. این باغوحش در سال ۱۹۱۹ میلادی ملی شد و مالکیت آن در سال ۱۹۲۲ میلادی به مسکو منتقل شد.
امسال باغ وحش مسکو ۱۵۳ ساله میشود. برگزاری برنامهها و نشستهایی مختلفی در خصوص اهمیت محیط زیست و حفظ گونههای مختلف جانوری و … برای جشن تولد باغ وحش مسکو اعلام شده است.
در باغ وحش مسکو ۸۲۷۰ موجود زنده از بیش از هزار گونه جانوری نگهداری میشود که سالانه پذیرای ۴ میلیون گردشگر داخلی و خارجی است.
مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری تاکید کرد: طبق مبانی قانونی و مصوبه دولت، اجرای تور بدون راهنما ممنوع است و در صورت شکایت، پیگرد قانونی میشود.
ولی تیموری به ایسنا، گفت: همواره تاکید شده در تورهای گردشگری، حضور راهنمای مجاز و دارای کارت از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری الزامی است. موضع ما نیز در اینباره کاملا مشخص و شفاف است.
وی یادآور شد: در هر بسته سفر باید یک راهنما و فردی به عنوان سرپرست تور (تورلیدر) حضور داشته باشد. مسؤولیت و وظایف این دو کاملا متفاوت از یکدیگر است، اما متاسفانه در برخی تورها، این مسؤولیت ها به یک شخص محول می شود که البته جذابیت های اقتصادی عامل اصلی آن است، اما این اقدام پیامدهای منفی به دنبال دارد، چرا که راهنمای تور در طول سفر دچار کار طاقت فرسا می شود و علاوه بر ارائه اطلاعات به گردشگر باید خواسته ها و نیازهای گردشگر را هم تامین کند و مشغول خدمات دهی در جریان سفر شود.
تیموری درباره شرایط همراهی راهنمای خارجی در تورهای ورودی، اظهار کرد: معمولا در تورهای خارجی شخصی را از کشور مبدأ به عنوان تولیدر همراه می کنند و در مقصد راهنمای تور اضافه می شود. تور خارجی نمی تواند بدون راهنمای ایرانی در کشور، سفر داشته باشد و اجازه این کار را ندارد. راهنمای خارجی می تواند به عنوان تورلیدر گردشگران را همراهی کند و به واسطه دانشی که دارد در سایت ها اطلاعاتی را به گردشگران همراه خود ارائه دهد، اما نمی تواند نقش راهنمای تور را ایفا کند.
او تاکید کرد: حضور نداشتن راهنمای دارای کارت از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در تورها با مقررات مغایرت دارد و تخلف به شمار می آید. این موضوع در آیین نامه راهنمایان و دفاتر خدمات مسافرتی نیز لحاظ شده است.
تیموری گفت: بخشنامه ها، تور را ملزم می کند که راهنمای ایرانی و مجاز در طول سفر همراه داشته باشد، اگر این گونه نباشد حتما به اداره های میراث فرهنگی و گردشگری استان ها اطلاع داده و شکایت شود تا پیگیری های رسمی صورت گیرد.
منبع : خبرگزاری ایسنا
نمایشگاه سالیانه گردشگری اوترخت به نام Vacantiebeurs یکی از مناسبتهای مهم گردشگری در هلند و حتی در اروپاست که در آن شرکتهای مختلف جهانگردی از سراسر جهان با حضور در این نمایشگاه به معرفی خود و ظرفیتهای جهانگردی کشورشان میپردازند.
به گزارش ایسنا، نمایشگاه یاد شده در سال جاری در تاریخ 21 دی ماه 1395 برابر با 10 ژانویه 2017 توسط شهردار اوترخت، مقامات مربوطه از وزارت امور خارجه و سایر نهادهای مربوطه هلند باحضور تعدادی از سفرا و دیپلماتهای مقیم از جمله جناب آقای دکتر جهانگیری سفیر کشورمان در لاهه افتتاح گردید.
این نمایشگاه تا تاریخ 26 دی ماه برابر با 15 ژانویه ادامه داشت. تعداد زیادی از شرکتهای گردشگری متعلق به کشورهای اروپایی، آسیایی، آفریقایی و آمریکایی در این نمایشگاه شرکت کردهاند.
شرکتهای ایرانی در سال جاری به صورتی متفاوت در این نمایشگاه حضور یافته اند و 13 شرکت خدمات جهانگردی از مناطق مختلف کشورمان تحت مدیریت مرکز تجاری- فرهنگی ایران و هلند، با ایجاد غرفههای متعدد در مکان 500 متری اختصاصی به جمهوری اسلامی ایران و نصب تابلوهای زیبا که هر کدام به نحوی معرف بخشی از جذابیتها و غنای فرهنگی کشورمان است.
توزیع غذای ایرانی، چای ایرانی، سوغات ایرانی و … بوسیله پذیرایی کنندگان با لباسهای محلی و پخش موسیقی های مختلف ملی و محلی در غرفه های وابسته به جمهوری اسلامی ایران، جذابیت مضاعفی را برای بازدید کنندگان ایجاد کرده است.
دفتر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در هلند هم با استقرار در مکان اختصاصی به کشورمان در این نمایشگاه، نسبت به معرفی خدمات مسافرتی به جهانگردان اقدام کرد و علیرضا جهانگیری سفیر کشورمان در لاهه، هم با حضور در این نمایشگاه، غرفه کشورمان را افتتاح کرد.
تعدادی از سفرای مقیم از جمله سفرای عراق، لبنان، سری لانکا، کانادا و … در مراسم افتتاحیه غرفه ایران حضور داشتند و سفیر کشورمان در لاهه در گفتوگو با نمایندگان شرکتهای ایرانی حاضر در این نمایشگاه، باتأکید بر اهمیت صنعت توریسم و لزوم رونق بخشیدن به این صنعت با جذب جهانگردان مختلف بویژه از کشورهای اروپایی، بر این امر تأکید کرد که سایر جنبهها و مسائل مرتبط با صنعت توریسم از جمله مسائل فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و حتی مذهبی همواره باید مد نظر شرکتهای جهانگردی قرار داشته باشد ؛ چراکه در اغلب موارد، رشد صنعت توریسم به رشد سرمایهگذاری، افزایش مراودات اقتصادی و سیاسی و گسترش مناسبات فرهنگی، اجتماعی و علمی کمک میکند.
شهردار اوترخت هم از غرفه ایران بازدید کرد.
منبع : خبرگزاری ایسنا
«امیمه الحسین»، سخنگوی وزارت گردشگری مصر اعلام کرد شمار گردشگران در مصر افزایش یافته و شرایط ژانویه امسال در مقایسه با آمار سال گذشته خیلی بهتر است. ورود گردشگرانی از کشورهای چین، ژاپن و اوکراین از دلایل اصلی بهبود گردشگری در کشور تاریخی مصر عنوان شده است.
کمپانی بینالمللی خدمات سفر چین که اصلیترین آژانس سفری عمومی در این کشور محسوب میشود، از افزایش ۵۸ درصدی گردشگران چینی در مصر در مقایسه با آمار و ارقام سال ۲۰۱۵ خبر داده است.
«کریم محسن»، رئیس فدراسیون گردشگری مصر نیز اعلام کرد رزروهای بیشتری در حد فاصل اکتبر ۲۰۱۶ و ژانویه ۲۰۱۷ در مقایسه با سال گذشته انجام شده است و این بهبود بیشتر در عرصه گردشگری فرهنگی شهرهای قاهره، اقصر و اسوان مشهود بوده است.
بهبود اوضاع گردشگری مصر نشانهای از امید برای مردم این کشور است که به سبب برنامه اصلاح اقتصادی با تورم بسیار بالایی نیز دست و پنجه نرم میکنند.
صنعت گردشگری مصر که زمانی یکی از اصلیترین منابع درآمد ارزی این کشور بود، از سال ۲۰۱۱ و بروز ناآرامیهایی که به خلع قدرت از حُسنی مبارک انجامید، وارد بحران شد و بهبود این صنعت حیاتی در مصر هر بار با برور بحرانی جدید به تعویق میافتاد.
در ژوئن یک حمله تروریستی در معبدی در شهر اقصر مصر که میتوانست به قتل عام توریستها منجر شود توسط نیروهای پلیس دفع شد، اما سال گذشته تروریستهای داعش که در آن زمان شرق صحرای سینا را در دست داشتند، با بمبگذاری در یک هواپیمای روسی به مقصد مصر و کشتن ۲۲۴ نفر، گردشگری مصر را بیش از پیش با بحرانی عمیق رو به رو کردند.
پس از این بمبگذاری تروریستی، روسیه تمامی پروازهای خود را به مقصد مصر به حالت تعلیق درآورد و بریتانیا نیز پرواز خطوط هواییاش را به مقصد شرمالشیخ متوقف کرد. در نتیجه این اتفاقات شمار گردشگران خارجی در مصر از رقم ۹/۳ میلیون در سال ۲۰۱۶ به ۵/۳ میلیون در سال بعد از آن تنزل پیدا کرد.
با گذر از این دوران بحرانی، مقامات گردشگری مصر حالا از بهبود قابل توجه گردشگری در این کشور از ماه اکتبر ۲۰۱۶ تاکنون خبر دادهاند.
بر اساس اداره آمار دولتی مصر در دسامبر ۲۰۱۶ در مجموع ۵۵۱ هزار نفر از این کشور دیدن کردند، در حالی که این رقم در ماه مشابه سال ۲۰۱۵ به ۴۴۰ هزار نفر میرسید.
شمار گردشگران اوکراینی در مصر نیز از سال گذشته تا کنون ۳۰ درصد و تعداد گردشگران چینی نیز ۶۰ درصد رشد داشته است.
آژانس مسافرتی «HIS» ژاپن نیز از اعلام کرده شمار گردشگران ژاپنی که مصر را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب میکنند نیز تقریبا چهار تا پنج برابر بیشتر شده است.
سخنگوی وزارت گردشگری مصر همچنین عنوان کرد:
در سال ۲۰۱۰ درست یک سال پس از شروع ناآرامیهای سیاسی، مصر از رکورد ۱۴/۷ میلیون توریست میزبانی کرد و در حال حاضر رسیدن به دو سوم این مقدار از اهداف اصلی است که البته به از سرگیری پروازها از روسیه و انگلیس به مقصد مصر نیز بستگی دارد.
به گزارش ایسنا، مرتضی آبدار در آیین افتتاح ماه فرهنگی ژاپن، اظهار کرد: با توجه به انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 با همکاری مجموعه مدیریت کلان استان در تلاشیم تا گامهای موثر در راستای توسعه گردشگری با استفاده از پتانسیل های بیشمار موجود و نیز برقراری تعاملات بینالمللی با کشور های پیشرفته و صاحب تمدن برداشته شود.
وی با تاکید بر اینکه، میزبانی تبریز در افتتاح ماه فرهنگی کشور ژاپن نخستین گام در راستای تحقق اهداف تصور شده است، یاداور شد: این رویداد که نه تنها بر تعمیق پیوندهای فرهنگی با کشور دوست ژاپن تاکید دارد بلکه با نگاهی بلندمدت میتواند ثمراتی ارزشمند با استفاده از تجارب مشترک در حوزههای فرهنگی، اجتماعی و گردشگری به همراه داشته باشد.
وی بیان کرد: برقراری این رویداد بیهیچ تردیدی برای دو سرزمین با پیشینه طولانی و قدرتمند در تمدن، تاریخ و فرهنگ موجبات تحقق اهداف فاخر و تاثیر گذار را شکل خواهند داد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان به عنوان دبیر تبریز 2018 از عزم جدی این اداره کل در تعامل با مدیریت عالی استان و شهرداری کلانشهر تبریز برای معرفی تبریز به عنوان شهر فستیوالها جشنواره ها و رویداد های بین المللی، ارتقا کمی و کیفی زیر ساخت های موجود و تبلیغات و بازاریابی و برندینگ خبر داد.
وی خاطر نشان کرد: به منظور تحقق اهداف تصویر شده شورای سیاستگذاری تبریز 2018 برگزاری رویداد حاضر، نشست بین المللی سرمایه گذاران حوزه گردشگری و توسعه شهری و نیز برگزاری هفته های فرهنگی تبریز در کشور های مختلف در دستور کار قرار داده است که تحقق این امر بدون حضور صاحب نظران، سرمایه گذاران و متخصصان بین المللی امکان پذیر نخواهد بود.
گفتنی است؛ آیین افتتاحیه ماه فرهنگی ژاپن، در تبریز که با حضور سفیر ژاپن و جمعی از مسئولان ارشد استانی در محل سالن همایشهای هتل بین المللی شهریار تبریز برگزار شد.
منبع :خبرگزاری ایسنا
«امیمه الحسین»، سخنگوی وزارت گردشگری مصر اعلام کرد شمار گردشگران در مصر افزایش یافته و شرایط ژانویه امسال در مقایسه با آمار سال گذشته خیلی بهتر است. ورود گردشگرانی از کشورهای چین، ژاپن و اوکراین از دلایل اصلی بهبود گردشگری در کشور تاریخی مصر عنوان شده است.
کمپانی بینالمللی خدمات سفر چین که اصلیترین آژانس سفری عمومی در این کشور محسوب میشود، از افزایش ۵۸ درصدی گردشگران چینی در مصر در مقایسه با آمار و ارقام سال ۲۰۱۵ خبر داده است.
«کریم محسن»، رئیس فدراسیون گردشگری مصر نیز اعلام کرد رزروهای بیشتری در حد فاصل اکتبر ۲۰۱۶ و ژانویه ۲۰۱۷ در مقایسه با سال گذشته انجام شده است و این بهبود بیشتر در عرصه گردشگری فرهنگی شهرهای قاهره، اقصر و اسوان مشهود بوده است.
بهبود اوضاع گردشگری مصر نشانهای از امید برای مردم این کشور است که به سبب برنامه اصلاح اقتصادی با تورم بسیار بالایی نیز دست و پنجه نرم میکنند.
صنعت گردشگری مصر که زمانی یکی از اصلیترین منابع درآمد ارزی این کشور بود، از سال ۲۰۱۱ و بروز ناآرامیهایی که به خلع قدرت از حُسنی مبارک انجامید، وارد بحران شد و بهبود این صنعت حیاتی در مصر هر بار با برور بحرانی جدید به تعویق میافتاد.
در ژوئن یک حمله تروریستی در معبدی در شهر اقصر مصر که میتوانست به قتل عام توریستها منجر شود توسط نیروهای پلیس دفع شد، اما سال گذشته تروریستهای داعش که در آن زمان شرق صحرای سینا را در دست داشتند، با بمبگذاری در یک هواپیمای روسی به مقصد مصر و کشتن ۲۲۴ نفر، گردشگری مصر را بیش از پیش با بحرانی عمیق رو به رو کردند.
پس از این بمبگذاری تروریستی، روسیه تمامی پروازهای خود را به مقصد مصر به حالت تعلیق درآورد و بریتانیا نیز پرواز خطوط هواییاش را به مقصد شرمالشیخ متوقف کرد. در نتیجه این اتفاقات شمار گردشگران خارجی در مصر از رقم ۹/۳ میلیون در سال ۲۰۱۶ به ۵/۳ میلیون در سال بعد از آن تنزل پیدا کرد.
با گذر از این دوران بحرانی، مقامات گردشگری مصر حالا از بهبود قابل توجه گردشگری در این کشور از ماه اکتبر ۲۰۱۶ تاکنون خبر دادهاند.
بر اساس اداره آمار دولتی مصر در دسامبر ۲۰۱۶ در مجموع ۵۵۱ هزار نفر از این کشور دیدن کردند، در حالی که این رقم در ماه مشابه سال ۲۰۱۵ به ۴۴۰ هزار نفر میرسید.
شمار گردشگران اوکراینی در مصر نیز از سال گذشته تا کنون ۳۰ درصد و تعداد گردشگران چینی نیز ۶۰ درصد رشد داشته است.
آژانس مسافرتی «HIS» ژاپن نیز از اعلام کرده شمار گردشگران ژاپنی که مصر را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب میکنند نیز تقریبا چهار تا پنج برابر بیشتر شده است.
سخنگوی وزارت گردشگری مصر همچنین عنوان کرد:
در سال ۲۰۱۰ درست یک سال پس از شروع ناآرامیهای سیاسی، مصر از رکورد ۱۴/۷ میلیون توریست میزبانی کرد و در حال حاضر رسیدن به دو سوم این مقدار از اهداف اصلی است که البته به از سرگیری پروازها از روسیه و انگلیس به مقصد مصر نیز بستگی دارد.
طبق آمار و ارقام رسمی منتشر شده، صنعت گردشگری فرانسه که یکی از موتورهای اقتصادی حیاتی این کشور محسوب میشود و طی دو سال گذشته با بروز حملات تروریستی صدمات زیادی را متحمل شده بود، در سه ماه پایانی سال ۲۰۱۶ با افزایش ۴ درصدی ورود گردشگران، دوباره به روند مثبت خود بازگشته است. همچنین میزان اقامتهای شبانه در میان گردشگران داخلی فرانسه در سه ماه سوم سال ۲۰۱۶ با رشد ۴/۳ درصدی در مقایسه با آمار مدت مشابه سال گذشته آن همراه بوده است، این در حالی است که اقامت گردشگران خارجی در این بازه زمانی ۲/۹ درصد رشد داشته است.
گردشگران داخلی و توریستهای کشورهای همسایه دلیل اصلی رشد گردشگری فرانسه در چند ماه اخیر بودهاند؛ این در حالی است که گردشگران آمریکایی، بریتانیایی و بهویژه چینیها و ژاپنیها همچنان نسبت به بازگشت به فرانسه محتاط هستند. بر اساس آمار موسسه ملی آمار و مطالعات اقتصادی فرانسه، کشورهای بلژیک (۹/۹ درصد)، اسپانیا (۷/۷ درصد) و سوئیس (۸ درصد) بیشترین رشد را در اعزام گردشگر به فرانسه داشتهاند و حضور گردشگران آلمانی ۵/۳ درصد و آمریکایی ۱/۹ درصد رشد داشته است. با این وجود، حضور گردشگران بریتانیایی در فرانسه با منفی ۳/۴ درصد، گردشگران چینی با منفی ۶ درصد و گردشگران ژاپنی با منفی ۱۹ درصد همچنان سیر نزولی دارد.
اگرچه گردشگری در دو سال اخیر یکی از قربانیان اصلی تروریسم در فرانسه بوده، اما این کشور در سال ۲۰۱۶ در مجموع بین ۸۲/۵ تا ۸۳ میلیون گردشگر جذب کرده و با اختلاف کمی نسبت به آمار ۸۵ میلیون نفری سال ۲۰۱۵ همچنان پربازدیدترین کشور جهان باشد. صنعت گردشگری بهطور مستقیم و غیرمستقیم ۲ میلیون شغل در فرانسه ایجاد کرده است و این صنعت ۷/۳۴ درصد از تولید ناخالص ملی این کشور را تشکیل میدهد.
«الکساندر تیشنکا» مدیر اجرایی انجمن گردشگری داخلی و خارجی روسیه گفت:
طراحی برنامه ساخت و توسعه مجموعه هتلهای زبانشناسی در روسیه برای سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ در نظر گرفته شده و قرار است در چارچوب این برنامه، ۲۵ مرکز زبان مجهز به هتل ساخته شود.
تیشنکا بیان کرد که در روسیه، به شدت با کمبود هتل و اماکن اسکان مواجه هستیم و این مسئله مانع رشد گردشگری داخلی و خارجی میشود که در بخش صادرات حائز اهمیت است.
او در ادامه گفت که پروژه هتلهای زبان شناسی در راستای ترویج زبان روسی اجرا میشود. چراکه میزان علاقهمندی نسبت به یادگیری این زبان در جهان، به خصوص در منطقه آسیا و اقیانوس آرام افزایش یافته است.
تیشنکا در تایید این ادعا گفت که اخیرا، بیش از هفتاد هزار خارجی برای یادگیری زبان روسی درخواست دادهاند که بیشترین علاقهمندی از سوی اتباع کشورهای ژاپن، کره جنوبی و چین ابراز شده است.
به گفته وی قرار است این برنامه با مشارکت دولت و بخش خصوصی اجرا شود. بر این اساس، پیشبینی میشود تا سال ۲۰۲۵، مجموعهای متشکل از ۲۵ هتل زبانشناسی واقع در نواحی مرکزی، شمال غربی، ولگا و فدرال جنوبی ایجاد شود. به این ترتیب، در داخل این هتلها یا در جوار آنها، مرکز آموزشی-همایشی به همراه ساختمان امور اقتصادی مجزا ایجاد خواهد شد.
راهکارهای فناوری اطلاعات سیتی نت، فعالیت خود را از سال ۷۹ در زمینه ارائه خدمات اینترنت (ISP)، طراحی وب سایت های تخصصی، تولید نرم افزارهای سفارش مشتری و محصولات تکمیلی این حوزه آغاز کرده است. هدف از ایجاد این وب سایت، معرفی خدمات و محصولات متنوع، نمونه کارها و پروژه ها و مشتریان این گروه میباشد.
راهکارهای فناوری اطلاعات سیتی نت، فعالیت خود را از سال ۷۹ در زمینه ارائه خدمات اینترنت (ISP)، طراحی وب سایت های تخصصی، تولید نرم افزارهای سفارش مشتری و محصولات تکمیلی این حوزه آغاز کرده است. هدف از ایجاد این وب سایت، معرفی خدمات و محصولات متنوع، نمونه کارها و پروژه ها و مشتریان این گروه میباشد.
«الکساندر تیشنکا» مدیر اجرایی انجمن گردشگری داخلی و خارجی روسیه گفت:
طراحی برنامه ساخت و توسعه مجموعه هتلهای زبانشناسی در روسیه برای سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ در نظر گرفته شده و قرار است در چارچوب این برنامه، ۲۵ مرکز زبان مجهز به هتل ساخته شود.
تیشنکا بیان کرد که در روسیه، به شدت با کمبود هتل و اماکن اسکان مواجه هستیم و این مسئله مانع رشد گردشگری داخلی و خارجی میشود که در بخش صادرات حائز اهمیت است.
او در ادامه گفت که پروژه هتلهای زبان شناسی در راستای ترویج زبان روسی اجرا میشود. چراکه میزان علاقهمندی نسبت به یادگیری این زبان در جهان، به خصوص در منطقه آسیا و اقیانوس آرام افزایش یافته است.
تیشنکا در تایید این ادعا گفت که اخیرا، بیش از هفتاد هزار خارجی برای یادگیری زبان روسی درخواست دادهاند که بیشترین علاقهمندی از سوی اتباع کشورهای ژاپن، کره جنوبی و چین ابراز شده است.
به گفته وی قرار است این برنامه با مشارکت دولت و بخش خصوصی اجرا شود. بر این اساس، پیشبینی میشود تا سال ۲۰۲۵، مجموعهای متشکل از ۲۵ هتل زبانشناسی واقع در نواحی مرکزی، شمال غربی، ولگا و فدرال جنوبی ایجاد شود. به این ترتیب، در داخل این هتلها یا در جوار آنها، مرکز آموزشی-همایشی به همراه ساختمان امور اقتصادی مجزا ایجاد خواهد شد.
«امیمه الحسین»، سخنگوی وزارت گردشگری مصر اعلام کرد شمار گردشگران در مصر افزایش یافته و شرایط ژانویه امسال در مقایسه با آمار سال گذشته خیلی بهتر است. ورود گردشگرانی از کشورهای چین، ژاپن و اوکراین از دلایل اصلی بهبود گردشگری در کشور تاریخی مصر عنوان شده است.
کمپانی بینالمللی خدمات سفر چین که اصلیترین آژانس سفری عمومی در این کشور محسوب میشود، از افزایش ۵۸ درصدی گردشگران چینی در مصر در مقایسه با آمار و ارقام سال ۲۰۱۵ خبر داده است.
«کریم محسن»، رئیس فدراسیون گردشگری مصر نیز اعلام کرد رزروهای بیشتری در حد فاصل اکتبر ۲۰۱۶ و ژانویه ۲۰۱۷ در مقایسه با سال گذشته انجام شده است و این بهبود بیشتر در عرصه گردشگری فرهنگی شهرهای قاهره، اقصر و اسوان مشهود بوده است.
بهبود اوضاع گردشگری مصر نشانهای از امید برای مردم این کشور است که به سبب برنامه اصلاح اقتصادی با تورم بسیار بالایی نیز دست و پنجه نرم میکنند.
صنعت گردشگری مصر که زمانی یکی از اصلیترین منابع درآمد ارزی این کشور بود، از سال ۲۰۱۱ و بروز ناآرامیهایی که به خلع قدرت از حُسنی مبارک انجامید، وارد بحران شد و بهبود این صنعت حیاتی در مصر هر بار با برور بحرانی جدید به تعویق میافتاد.
در ژوئن یک حمله تروریستی در معبدی در شهر اقصر مصر که میتوانست به قتل عام توریستها منجر شود توسط نیروهای پلیس دفع شد، اما سال گذشته تروریستهای داعش که در آن زمان شرق صحرای سینا را در دست داشتند، با بمبگذاری در یک هواپیمای روسی به مقصد مصر و کشتن ۲۲۴ نفر، گردشگری مصر را بیش از پیش با بحرانی عمیق رو به رو کردند.
پس از این بمبگذاری تروریستی، روسیه تمامی پروازهای خود را به مقصد مصر به حالت تعلیق درآورد و بریتانیا نیز پرواز خطوط هواییاش را به مقصد شرمالشیخ متوقف کرد. در نتیجه این اتفاقات شمار گردشگران خارجی در مصر از رقم ۹/۳ میلیون در سال ۲۰۱۶ به ۵/۳ میلیون در سال بعد از آن تنزل پیدا کرد.
با گذر از این دوران بحرانی، مقامات گردشگری مصر حالا از بهبود قابل توجه گردشگری در این کشور از ماه اکتبر ۲۰۱۶ تاکنون خبر دادهاند.
بر اساس اداره آمار دولتی مصر در دسامبر ۲۰۱۶ در مجموع ۵۵۱ هزار نفر از این کشور دیدن کردند، در حالی که این رقم در ماه مشابه سال ۲۰۱۵ به ۴۴۰ هزار نفر میرسید.
شمار گردشگران اوکراینی در مصر نیز از سال گذشته تا کنون ۳۰ درصد و تعداد گردشگران چینی نیز ۶۰ درصد رشد داشته است.
آژانس مسافرتی «HIS» ژاپن نیز از اعلام کرده شمار گردشگران ژاپنی که مصر را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب میکنند نیز تقریبا چهار تا پنج برابر بیشتر شده است.
سخنگوی وزارت گردشگری مصر همچنین عنوان کرد:
در سال ۲۰۱۰ درست یک سال پس از شروع ناآرامیهای سیاسی، مصر از رکورد ۱۴/۷ میلیون توریست میزبانی کرد و در حال حاضر رسیدن به دو سوم این مقدار از اهداف اصلی است که البته به از سرگیری پروازها از روسیه و انگلیس به مقصد مصر نیز بستگی دارد.
Miguel Nieto Sandoval رایزن گردشگری سفارت اسپانیا در ایران مبنی براینکه گردشگران ایرانی برای ورود به اسپانیا مشکلاتی از جمله ترجمه مدارک به زبان اسپانیولی دارند گفت:
این مشکل ناشی از کمبود مترجم اسپانیایی است. باید مذاکرهای شود که مترجم زیاد شود. اینکه سفارت مدارک را به زبان کشورش میخواهد قانون است اما اینکه چرا زمان صدور ویزا طول میکشد به خاطر همان نبود مترجم است.
وی ادامه داد:
این مشکل فقط برای سفارت اسپانیا نیست بلکه پروسه صدور ویزا و سخت گیریهای آن در همه سفارتخانهها به ویژه سفارت خانههایی که در محدوده شینگن هستند، وجود دارد. اما سفارت اسپانیا در صدد این است که ظرفیت خود را در این رابطه بالا ببرد و این مشکل را برطرف کند و یا زمانش را به حداقل برساند.
رایزن گردشگری سفارت اسپانیا در ایران درباره آمار گردشگران ایرانی و اسپانیایی نیز گفت:
آماری ندارم که چقدر گردشگر اسپانیایی به ایران میآید چون در اسپانیا این آمار ثبت نمیشود. اما چیزی حدود ۲۰ هزار نفر ایرانی طبق آماری که ما داریم هر سال به اسپانیا میآیند. ممکن هست که بیشتر از این هم باشد چون افرادی هم در ایران هستند که پاسپورت اسپانیایی دارند و به عنوان گردشگر ایرانی در اسپانیا ثبت نمیشوند.
Travel Insurance
Travel Insurance
Travel Insurance